Jag heter Anna efter min mormor

Vitsippa fokusjpg

Hej och välkommen hit. Till min blogg. Jag heter Anna efter min mormor. Min mamma säger att vi är så lika. Hon dog när jag var 10 år men det känns att hon sitter på min axel och peppar mig genom livet. Jag bor i Varberg och på vår gård utanför Ullared med min man och tre barn. Blommor jag älskar är vitsippor, prästkragar och solrosor. Mitt andliga djur är giraff. 

Min human design-profil: projektor 4/6 och mitt livs motto är LIVSNJUT: lead from pleasure - no pressure. Har du koll på din human design - profil? Vill du veta mer - läs här. Vill du göra en hel analys och få en egen läsning så kontakta min kollega och vän Diana Paul Empowerment - det är Diana som gör alla våra analyser i Design Your Life som jag driver med min partner in crime Johanna Skantze. 

Mina superkrafter är drömförverkligande och möjlighetsmarkeri. Att få inspirera, visionera, samarbeta och tända gnistor hos människor det älskar jag. Jag beundrar alla som gör sin grej i livet och följer sin inre rytm, som vågar att testa även om man är dödens skraj. Entreprenörskap och att göra sin grej har varit min melodi ända sedan jag när jag under min studietid kom i kontakt med Drivhuset och fick support att starta mitt första företag. Sedan dess har jag alltid drivit företag och använder ekonomin som ett medel till att bidra med förändring i det projekt jag tar mig för och koncept jag utvecklar. Jag har en intention av att jobba 20 timmar/v och fördubbla mitt engagemang och tycker det är så spännande att lära genom att göra och utforska nya arbetssätt. 

Till yrket skulle jag säga att jag är entreprenör och change maker. Jag faciliterar, modererar och konceptutvecklar. Alltid i samarbete med andra. Jag har en kreativ studio hos KLco på Brukstorget. Jag är stolt ordförande i Founders Loft.

Livet är min lekplats för att utforska äventyr i vardagen och äkta livsnjut. Jag vill lämna vackra spår efter mig som får människor att må lite bättre och känna livet i sig, ex: Farmers Market, Roadtrip i Sverige, Design Your Life, Notes for Peace och Ett mjukare Varberg

Filosofi: IKIGAI vilket är en japansk livsfilosofi och betyder ungefär ”anledning att finnas till” och det som får oss att vilja gå upp på morgonen.

Lifehacks som är viktiga för mig är vinterbad, styrketräning, daglig gudinnetid, dans, meditation och personlig utveckling. Jag drar gärna ett spirituellt kort för att få nya perspektiv. Min mentor som jag håller så kär. Hon heter Pamela von Sabljar och är helt fantastisk.
 
Musik jag älskar: jazz, soul och blues. Jag har rest jorden runt och bott i Mjöbäck, Sibbarp, Varberg, Kalmar, Melbourne och Göteborg. Jag gillar i princip all mat utom gröna ärtor. Gärna pasta & pizza. Lite dumt att jag är glutenallergiker. Och så är jag nyfiken på havet, tång och alger.

Jag älskar rött läppstift, röda naglar och snygga kläder.

Senast lästa bok: Feminin Kraft.

Tack för att just du är här! 

Kram och kärlek,
Anna