Filosofi 

Jag vill tända gnistor, få människor att skapa tillsammans, lyfta blicken, zooma både inåt och utåt, se helheten och boosta entreprenörskapet som får det att hända. Jag vill ge dig de allra bästa förutsättningarna att samskapa, balansera mellan lugn och driv, släppa loss er potential, innovationsförmåga, kreativitet och mod. 

Med ett lugnt nervsystem och när den kreativa kraften, drömmarna och visionerna är grunden för att utveckla nya arbetssätt. Då uppstår flow och magi och förmågan att skapa bortom det vi var och en tror är möjligt – i riktningen ett blomstrande liv, företagande och samhälle på den här planeten. I de sammanhangen älskar jag vara och vill bidra med det jag kan och är.

Anna Linton
upplevelsedesigner, facilitator och senior business coach

Om mig / Metodik

Jag har en stor verktygslåda med väl beprövade metoder som driver innovation, engagemang och utveckling framåt.
Jag hämtar inspiration från både öst och väst, uråldrig visdom och modern vetenskap, från naturen och människor jag möter.

Design Thinking och ett iterativt förhållningsätt

- är för mig den ultimata kombinationen för att arbeta målsökande i ett team mot en gemensam riktning. Det skapar värde genom att sätta människan i centrum. Vi litar på processen, vi lär genom att göra – från snabba servettprototyper till fullskaliga koncept och modeller.

Cirkelsamtal

Meningsfulla möten där vi möter varandra i ögonhöjd, med ett tydligt syfte och agenda. Där hela människan får plats. Cirkeln är en urgammal mötesform som har samlat människor i respektfulla samtal i tusentals år. Det är en demokratisk form som tar oss från allmänt prat och diskussion om åsikter till en nyfiken och generös inställning där var och en uttrycker sin genuina upplevelse och nyfiket lyssnar på andras.

Storytelling

Vi människor är narrativa varelser. I tusentals år har vi samlats runt lägerelden och delat kunskap, inspiration och livets viktiga händelser. Att skapa intressanta, attraktiva och relevanta koncept börjar med en berättelse vi vill förmedla och innerliga samtal. Det engagerar och berör människors hjärtan.

Mitt community!

I mitt nätverk har jag människor som jag gärna engagerar och som jag hämtar kraft och energi ur. Samskapandet är min melodi och jag vill alltid arbeta som ett team.


Om mig

Jag älskar att skapa och tar vilken komplex hållbarhetsutmaning som helst och omvandlar den till nya affärsmöjligheter. När du jobbar med mig vill jag att precis allting är möjligt! Jag leder och designar upplevelser som bjuder in människor till att utvecklas och utveckla tillsammans. Med lika delar struktur och hjärta jag deltagarna bortom det förväntade, möts i ögonhöjd och utforskar de oändliga möjligheterna i framtidens arbetssätt.

Jag har över 20 års erfarenhet av att skapa och leda koncept, möten, workshops och upplevelser i gränslandet mellan det fysiska och det digitala. Mina kunder utgörs av regioner, regionala och kommunala utvecklings- och destinationsbolag samt företag inom en rad olika branscher landet över. Stor erfarenhet av förändringsarbete, innovation och samskapande processer i komplexa organisationer och samarbetsprojekt i gränssnittet mellan offentlig sektor, privat näringsliv och akademi. Jag har en fantastisk förmåga att involvera alla i den kreativa processen och säkerställa att alla känner sig välkomna och värdefulla.

Jag är utbildad Tourism Manager på Linnéuniversitetet och har under hela sin professionella karriär fyllt på med kunskap och utbildningar inom entreprenörskap, kreativa processer, hållbarhet, affärsmodellering, sociala media management och personlig utveckling.


Fun facts

 • Jag heter ANNA, efter min mormor.
 • Bor i hus i Varberg och på vår gård utanför Ullared med man och tre barn.
 • Blommor jag älskar: vitsippor, prästkragar och solrosor.
 • Andligt djur: giraff
 • Human design-profil: projektor 4/6.
 • Motto: livsnjut! Lead from pleasure - no pressure
 • Yrke: Är entreprenör och drömförverkligare
 • Har en kreativ studio hos KLco på Brukstorget
 • Stolt ordförande i Founders Loft.
 • Livet är min lekplats för att utforska äventyr i vardagen och äkta livsnjut. Jag vill lämna vackra spår efter mig som får människor att må lite bättre och känna livet i sig, ex: Farmers Market, Roadtrip I Sverige, Design Your Life, Notes for Peace och Ett mjukare Varberg.
 • Filosofi: IKIGAI
 • Önskar jobba 20 timmar/v och fördubbla mitt engagemang.
 • Smycken jag älskar: min vigselring, min familjering och min fyr runt halsen som påminner mig om min egen inre glöd och att alltid välja från den.
 • Lifehack: vinterbad, styrketräning, daglig gudinnetid, dans, meditation och personlig utveckling. Drar gärna ett spirituellt kort för att få nya perspektiv. Skaffa mentor. Såå bra! Min heter Pamela von Sabljar.
 • Musik jag älskar: jazz, soul och blues.
 • Jag har rest jorden runt och bott i Mjöbäck, Sibbarp, Varberg, Kalmar, Melbourne och Göteborg.
 • Mat jag älskar: I princip allt utom gröna ärtor. Gärna pasta & pizza. Lite dumt att jag är glutenallergiker  och så är jag nyfiken på havet, tång och alger.
 • Jag älskar rött läppstift, röda naglar och snygga kläder.
 • Superkraft: jag är väldigt bra på att skapa, drömma, se möjligheter, inspirera, samarbeta och tända gnistor.
 • Jag beundrar alla som gör sin grej i livet och följer sin inre rytm, som vågar att testa även om man är dödens skraj.
 • Senast lästa bok: Feminin Kraft.

Sagt om Anna

Kusthotellet

“Med sin fantastiska förmåga att plocka fram den  kreativaste sidan hos andra,  är det lätt att skapa tillsammans med Anna. Trots att Anna själv är full av idéer lämnar hon utrymme för alla att skapa. Det skapar delaktighet, engagemang  och vilja. I samarbete med Anna skapas synergier som föder succéer.”

Södra

“Anna var Moderator på våra iDagar som går av stapeln vid tre tillfällen varje år och då deltar alla våra medarbetare för att fylla på med både information och inspiration. Vi är så glada att just Anna gjorde dessa dagar tillsammans med oss. Hon har en unik förmåga att kombinera proffsighet och tydlighet med värme och personlighet. Vi fick precis vad vi önskade men utöver det tog Anna egna härliga initiativ som skruvade upp dagarna ytterligare på det bästa av sätt. Anna bidrog i alla högsta grad till oerhört lyckade dagar och det är enkelt, inspirerande och givande att jobba med henne. Vi ser fram emot att jobba med Anna igen!”

MUCF

“Anna Linton och Johanna Skantze har arbetat tillsammans med oss i planering och genomförande av en serie träffar på våravdelning. Träffarna har haft de övergripande målsättningarna att utveckla former för samverkan i mångfacetterade och komplexa frågor, att medarbetarna ska lära känna varandra bättre och att vi ska hitta och komma överens om former för en utvecklande och lärande arbetsmiljö. Anna och Johanna har verkligen varit toppen att arbeta tillsammans med! De har snabbt förstått våra utmaningar och vart vi vill komma och hittat lustfyllda och varierade former för genomförande. Vi har särskilt uppskattat deras flexibilitet och lyhördhet för vad som händer i rummet och deras förmåga att anpassa och justera programmet för att landa oss alla i en känsla av stolthet övervad vi åstadkommit och en tillit till planen framåt när vi avslutar.”

Vill du jobba med mig?