Bloggen

Välkommen hit till min blogg. Lika delar business and pleasure. Perspektiv, metoder och människor kring ämnen jag brinner för. Tiden är NU att göra och vara det vi vill se mer av i vår värld. 

Att skapa sig en semesterstrategi!

Har du en semesterstrategi? Ja, nej – eller kanske WHAT? Vad menas egentligen med en semesterstrategi? Jo, helt enkelt att göra medvetna val kring semestern. Låt mig berätta hur!

Läs mer
Om livet och döden

Om du hade 1 år kvar att leva – vad hade du gjort då? Idag reflekterar jag kring livet, döden, medvetna val och valet att fokusera på det som blev istället för det som inte blev.

Läs mer
Förändringsledning 2.0

Vilka förmågor kommer att vara viktiga i framtiden? Hur vill vi leda? Hur vill vi ledas? Hur kommer vi bortom det vi tror är möjligt? Hur kan vi göra förändringsledning lustfyllt, tryggt och med engagemang?

Läs mer
Struktur och hjärta

Jag tror att vi människor mår som bäst och arbetar som smartast när vi ha lika delar struktur och hjärta. Idag tipsar jag om en pod jag varit med i och delar med mig av min struktur för hur jag arbetar som soloföretagare.

Läs mer
Kvartalsbokslut Q1

Vi lägger Q1 bakom oss och jag bjuder in oss till en stund av reflektion. VI kikar på vårt årsbokslut från årets start, känner in vår MISSION och reflektera kring årets första kvartal. Vad vill du behålla, kasta och skapa nytt?

Läs mer
Vill du jobba med mig?