Bloggen

Välkommen hit till min blogg. Lika delar business and pleasure. Perspektiv, metoder och människor kring ämnen jag brinner för. Tiden är NU att göra och vara det vi vill se mer av i vår värld. 

Kvartalsbokslut Q1

Vi lägger Q1 bakom oss och jag bjuder in oss till en stund av reflektion. VI kikar på vårt årsbokslut från årets start, känner in vår MISSION och reflektera kring årets första kvartal. Vad vill du behålla, kasta och skapa nytt?

Läs mer
En dag på Vår Gård - 20 maj

En dröm går i uppfyllelse och du är innerligt varmt välkommen att boosta dig med oss i Framtidens Ledarskap. Den 20 maj blir det en heldag full av inspiration, förnyelse, god mat på Vår Gård i Saltsjöbaden utanför Stockholm. Välkommen!

Läs mer
Samarbetsförmåga och potential

IQ, BQ, EQ, livskraft och intuition. Vad betyder det och hur kan vi aktivera dem för att öka vår samarbetsförmåga och nå vår fulla potential?

Läs mer
Jag jobbar med kärlek!

"Mamma, jag jobbar med kärlek" - säger vår som Fred allt som oftast. Barnen alltså. De kan. De vet. En fin påminnelse om att vi har allt inom oss för att skapa magi i världen. Där inne finns vår gåva. Låt den spira i vår!

Läs mer
Sportlov i Åre

Att känna glädjen i att vara i rörelse, utomhus. I snö, kyla och sol. Tillsammans. Det gör något med en. Vilat, njutit, vidareutvecklat och fördjupat idéer och kommit på några nya. Här kommer mina bästa Åretips för både business and pleasure.

Läs mer
Vill du jobba med mig?