Jag vill tända nya gnistor!

2023 var året då jag bestämde mig för att gå fullt ut i att utforska framtidens ledarskap, sakta ner för att levla upp och göra allt jag kan för att klara tidens tempo med harmoni, lust och glädje.

Jag har lyssnat. Berörts av människor som Pamela von Sabljar Dr. Anders Wendelheim och Daniel Schmachtenberger. Har du lyssnat till Daniels inspel om metakriser under Stockholm Impact/Week 2023? Om inte - gör det här 

Jag har djupdykt i litteratur som på olika sätt berör cirkularitet och tidens tempo, bland annat "Tid för tid" av Per Hörberg. Jag har läst om flera böcker av Brené Brown och plockat ut guldkornen. Har du läst hennes “Daring Greatly”?

Jag har utbildat mig. I neurotransformativ breathwork (NTB) med Linda Maasara och framtidens psykologi. Tre gånger i veckan har jag och min partner in crime Johanna Skantze tillsammans med andra tränat på självreglering av nervsystemet för att skapa förutsättningar för ökad kreativitet och innovationsförmåga - för att må bättre och arbeta smartare och mer effektivt i ett lugnare tempo. Sakta ner för att levla upp.

Varför undrar du och vad har detta med framtidens ledarskap att göra?

Jo. I världen vi lever i har psykisk ohälsa ökat lavinartat. Ensamhet är vår tids största folksjukdom. Och bara 16% av alla människor är engagerade i sitt arbete. Så här kan vi inte ha det. Vilket resursslöseri. Vi människor kan bättre!

Jag drömmer om en värld som är blomstrande med människor som är starka och hållbara för att ta emot och leva livet i sin fulla kraft. Leda sig själva och andra. Ja, tänk dagen när alla går in i sin fulla kraft och bidrar med sin gåva. Jag vet att det är möjligt. Att vi kan skapa himmelriket på jorden där vi mår bra, fattar beslut som är långsiktiga och arbetar smart tillsammans. Och på detta behöver vi träna!

Det är en av anledningarna att Johanna och jag skapat utbildningen Framtidens Processledare. Är du modig nog att lära dig leda dig själv och andra in i framtiden? Att träna vår tids viktigaste förmågor? Talar det till dig? Läs mer här

Du kan också utvecklas tillsammans med oss i något av våra Design Your Life program eller med oss som facilitatorer av utvecklingsprocesser i din organisation. Vi lovar dig ett tryggt space och konkreta verktyg som fungerar i praktiken. Som ger ringar på vattnet som transformerar, inspirerar och bjuder in fler att utveckla nya hållbara system, idéer och koncept som är intressanta och relevanta in i framtiden - allt ifrån affärsmodeller, innovationer till politiska system. 

Från januari 2024 hittar du mig på PACE Sportcenter i Trönninge norr om Varberg där jag kommer att designa upplevelser för företag, leda grupper, hålla klasser och coacha! Helhetshälsa ligger mig varmt om hjärtat. Det händer något med oss människor när vi bjuder in stillhet, rörelse och gemenskap.

Mina superkrafter är drömförverkligande och möjlighetsmarkeri. De vill jag ska få skina klarare 2024. Att få inspirera, visionera, samarbeta och tända gnistor hos människor - det älskar jag och vill jag skapa mer för fler med hopp, gemenskap och kärlek som ledstjärnor.

Med önskan om ett gott nytt år!

Anna