Personligt bokslut

I slutet av december varje år gör jag ett personligt bokslut för att summera året som gått, reflektera och skapa en plan för nästa år! Jag brukar ge övningen några veckor för att landa i det som är viktigt på riktigt! Det är ett expansivt verktyg i självledarskap, livs & karriärplanering som verkligen ger effekter. Testa gärna! 

Så här gör du ett PERSONLIGT ÅRSBOKSLUT!

Skriv ner:
- värdefulla vanor du tar med dig från 2023
- viktiga relationer du tar med dig från 2023
- lärdomar du gjort under året
- beteenden du vill ändra
- 10 drömmar/mål inför 2024
… och så ett ord/önskan/motto för det kommande året.

Skriv ner detta individuellt och dela sedan i ditt team, familj eller med en vän. Att läsa orden högt skapar en enorm kraft och energi framåt! Mitt motto för 2023 var SAKTMOD. Wow vad det bjöd in till. Går just nu och marinerar nästa års motto….

På mitt papper står det just nu: ÖVERFLÖD. Det är allt vackrare på engelska: ABUNDANCE - för att inspirera mig själv att gå fullt ut i det jag gör. Visualisera stort och agera i det lilla. I kombination med tydlig gränssättning kan det bli spännande tror jag. Jag vill öppna upp för överflöd i fantasi, drömmar, kreativitet, livskraft och livsnjutneri - bortom det jag själv kan ana. Skapa mer för fler. Släppa taget om allt som begränsar mig och håller mig tillbaka. Jag känner en urkraft där inne. Som vill transformera. Som vill fantisera. Och som Astrid Lindgren sa; 

"Allt stort som skedde i världen, skedde först i någon människas fantasi"

I mitt entreprenörskap vill jag låta Design Your Life få växa och bjuda in fler människor till medvetna val. Vilken energi vill du skifta till och utvecklas genom med start 2024? Är du nyfiken att integrera, reflektera, få support för att klara tidens tempo med lust glädje och harmoni? Läs mer här
Jag ser fram emot att leda företag och organisationer i visions-, kommunikation och innovationsarbete. 
Jag ser fram emot konceptutveckling för både mig själv och supporta mina kunder i deras utveckling.  
Jag ser fram emot att flytta in på PACE Sportcenter och där designa upplevelser för företag, leda grupper, hålla klasser och coacha! Helhetshälsa ligger mig varmt om hjärtat. Det händer något med oss människor när vi bjuder in stillhet, rörelse och gemenskap. 
Och så ser jag fram emot att leda klasser i NTB - Nevrotransformativ breathwork - en utbildning jag går just nu och den är helt otroligt kraftfull. Samtidigt enkel och transformativ. 
På min drömlista står fred i världen, frid i mitt inre, kalla bad och kitesurfing. Goa skratt och lätthet. En fest för min man som fyller 50 år! Jag ser också fram emot att åka ut på roadtrips med Roadtrip i Sverige, utveckla Svensk besöksnäring och renovera vår gård Kullen - ta emot människor, fylla platsen med musik, mat och möten. Arrangera ett retreats hösten 2024.... har så många idéer. Det blir ett eget blogginlägg tror jag! 

God fortsättning! 

Anna