Design Your Life
4 Seasons

Kan du känna igen känslan av att du vet vad du vill göra och hur du vill leva men så gör du det inte? Du får inte till det. Du inspireras, läser, går på kurser och sätter nya mål. När motstånd kommer in i vardag och arbete så faller du in i gamla mönster. Varför är det så svårt att få till det?


Design Your Life 4 Seasons är vårt träningsprogram där du övar dig på att bjuda in mer av det du längtar efter i livet och integrera det du vet att du vill göra och mår bra av. Programmet går i takt med årstiderna och vi hämtar inspiration från naturen. Tillsammans övar vi oss på att ha modet att klara tidens tempo med harmoni, lust och glädje.

Mål och resultat

Att hitta det bästa i dig och låta det ta plats. Du inspireras av och hämtar kraft hos andra - personlig utveckling och gruppens utveckling.

I slutet av året:
 • designar du livet mer i linje med den du är och det du längtar efter.
 • har du ökat din förmåga till reflektion och att ta dig an svåra frågor på kort tid.
 • har du förbättrat din urskiljningsförmåga så att du kan fatta klokare beslut.
 • bjuder du in mer njutning och glädje i livet!

"Jag är så sjukt glad att jag varit med det här året och det har fått mig att våga breda ut mina vingar. Ni har varit så kloka, generösa och modiga vägledare. Jag känner stor tacksamhet."

Deltagare Design Your Life

Innehåll

 • 12 digitala träffar à 60 minuter där vi följer årstidernas takt.

  Vi ses på onsdagar kl 06-07. Kommande datum är: 6 mars, 3 april, 8 maj, 5 juni, 3 juli, 7 augusti, 4 september, 2 oktober, 6 november, 4 december samt 8 januari 2025*. Du landar in i ett Zoom-rum med kameran på, precis som du är.

 • 24 nyhetsbrev med kunskap och inspiration.

  Varannan vecka får du ett nyhetsbrev där vi delar metoderna från de digitala träffarna, reflektionsfrågor, kunskap och inspiration för att designa dig ett liv i större samklang med dig.

 • Möjlighet till Buddyskap med en annan deltagare där ni stöttar varandra i integreringen av kunskapen i det dagliga livet.
* Du kan haka på när du vill under året och vara med under 12 månader.

"Jag tycker det är och har varit otroligt givande att delta, och jag kan nästan skratta åt att jag drog mig för att anmäla mig för att jag tyckte att 06-07 var tidigt, haha. Snacka om bortförklaring för att inte prioritera mig själv. Nu tycker jag att det bara är härligt att vara uppe innan allt annat drar igång."

Deltagare Design Your Life

Vill du vara med?Anmäl dig i formuläret nedan.

Investering: 4 950 kr exklusive moms.

Du är så varmt välkommen!


Anmäl dig här