Boosta dig i Framtidens Ledarskap
- Förädla, Fördjupa och Förnya!

Utforska ledarskapets möjligheter med fokus på motivation, reflektion och helhetshälsa. Hur vill vi leda? Hur vill vi ledas? Tillsammans skapar vi verktyg för att må bättre, utveckla självledarskapet och leda team på ett inkännande och effektivt sätt.

Välkommen till en dag av inspiration och förnyelse på Vår Gård i Saltsjöbaden utanför Stockholm. Få med dig konkreta metoder och verktyg för att leda med kreativitet, smartness och empati. Låt dig inspireras till att skapa mer för fler och fördjupa dina relationer i både arbete och livet.

Dagen är för dig som är chef, ledare eller soloföretagare som arbetar aktivt i nätverk och vill fördjupa dina relationer för att skapa mer för fler. Du som längtar efter kunskap och verktyg som fungerar i praktiken. Du som vill bli tydligare och mer effektiv i din kommunikation.

Program

09.30 Drop-in och smoothie

10.00 Opening circle & Intention setting

10.30 Breathwork och guidad meditation - Drömmar och Flow

11.30 Föreläsning och samtal: Motivation, Reflektion & Helhetshälsa

12.15 Lunch

13.30 Workshop: Förädla, Fördjupa och Förnya

14.45 Lätt snack

15.15 Föreläsning och samtal: Framtidens Ledarskap som får det att hända

16.00 Yinyoga och guidad meditation - Integrering

16.45 Summering och avslut

17.15 Hej då

Anmäl dig här

Du får med dig

Under en riktigt härlig dag i vacker miljö med tid för reflektion, återhämtning och god mat får du möjlighet att boosta din kreativa kraft och hämta ny energi in i ditt arbete och liv i stort.

 
Inspiration, nya perspektiv och konkreta metoder kring framtidens ledarskap ur ett holistiskt perspektiv.
Kunskap om vilka förmågor framtidens ledar kommer behöva för att leda team på ett inkännande, smartare och effektivare sätt som tar oss bortom det vi var och en tror är möjligt.
Verktyg för motivation, reflektion, engagemang och helhetshälsa.

Praktiskt


Var: Vår Gård, Saltsjöbaden - Stockholm

När: 20 maj kl 10-17

Hur: 1 690 kr + moms. Anmäl dig på länken här nedanför.

Anmälan är bindande men kan överlåtas till någon annan om du inte har möjlighet att delta.

Kom i sköna mjuka kläder som du kan röra dig fritt i och ta med dig en yogamatta och filt.

Anmäl dig här

Om oss

Jessica Löwenhielm

Jessica Löwenhielm är en transformativ coach och en ljusbringande katalysator för förändring och själsligt växande. Som inspiratör och ledarutvecklare brinner hon för att guida andra att leva och leda med full passion och autenticitet. Med henne vid din sida kan du upptäcka din fulla potential och skapa en ljusare framtid för dig själv och andra.

Johanna Skantze

Johanna Skantze är process- och samtalsledare, breathwork-facilitator och en skidåkande digital nomad vars hjärta tickar för det mellanmänskliga mötet där den kollektiva visdomen kan växa. Hon har en verktygslåda fylld med metoder för samskapande processer, kommunikation, ledarskapsutveckling och innovativa arbetssätt.

Anna Linton

Anna Linton är en kallbadande changemaker, entreprenör och upplevelsedesigner som drivs av att tända nya gnistor och få människor att utveckla och utvecklas - tillsammans. Med Annas guidning får du fantisera, visionera, reflektera och integrera - ett kreativt blomstrande flow där nya idéer, koncept, möten och upplevelser kan födas.