Vad jag gör

Så här kan du jobba med mig:

Inspiratör och facilitator:

För utvecklingsdagar, konferenser och möten. En vitamininjektion rakt in i ert team. Spaningar och energifyllda övningar varvat med samtal och interaktion med deltagarna om tiden vi lever i och den vi vill skapa. 

Jag är gärna med i designen både innan och efter mötet för att aktivera fler sinnen, skapa en helhet och röd tråd genom upplevelsen.

Changemaker & processtöd till ledningsgrupper:

Jag utmanar, inspirerar och faciliterar. Här föds visioner, affärsmodeller, smarta strategier, företagskultur, koncept och upplevelser som skapar impact. 
Som är attraktiva, relevanta och intressanta in i framtiden. Innovationsprocesser ledda av Anna och hennes team är kreativa, glädjefyllda och grundade i samskapande - och de skapar ekonomiskt, socialt och kulturellt värde. 

Utveckling känns och tar tid. Allra bäst blir det i en längre process. Ofta vet vi vad vi ska göra men så gör vi det inte. Vi faller in i gamla mönster. Implementeringen och det som händer i mellanrummet mellan workshops, möten och utvecklingsdagar är A och O. Och i det är det fint att få stöd för att göra implementeringen lustfylld, effektiv och värdeskapande.Coach: 1-1:

För dig som chef, entreprenör och ledare som vill fördjupa ditt självledarskap och förmåga att leda, motivera och engagera ditt team i en ständigt föränderlig värld.

Egna idéer:

Jag är öppen och nyfiken!
Har du idéer på samarbeten eller spännande projekt där du tror jag kan bidra – let me know!


Koncept jag står bakom:

Roadtrip i Sverige

Roadtrip i Sverige, en digital guide, blogg och instagramkontot som lyfter entreprenörer och härliga platser runt om i Sverige för alla som vill ut på roadtrip. 
Länk till Instagram.  
Länk till Blogg.

Läs mer

Design Your Life

Design Your Life är vårt koncept för kvinnliga ledare som längtar efter att klara tidens tempo med harmoni, lust och glädje. Ett årsprogram i två olika format, som leds av mig och min partner Johanna Skantze.
Läs mer


Tångte

Att samlas kring en testund för meningsfulla samtal ligger mig varmt om hjärtat. Havets alla möjligheter och platsen jag lever på och arbetar från har lett fram till utvecklingen av tre olika tångteer – ett samarbete med Klco, Kristin Lagerqvist och tångdykerskan Louise Hay.Du kan handla våra teer hos Klco


Vill du jobba med mig?