Kick off för hösten

Har du kickat igång din höst ännu? Det har jag! Jag har avsatt tre veckor för kick off – några timmar varje dag med plats att fantisera, visionera, reflektera och integrera. Jag känner mig full av kraft och jag känner mig redo för hösten 2024! Ja, än är det ju sensommar så jag suger på karamellen och gör kick offen under en längre tid istället för att riva av den på 24 timmar. Det passar mig fint att ge saker tid. Soft Business är min melodi.  AnnaLinton-5044jpg

Fantasi och möjlighetsmakeri: Jag började kickoff-veckorna med att boka in mig på spa med en vän och kollega. Vi skapade idéer och flowade fritt på ett hustak mitt i Varberg. Har du varit på Asia Spa i Varberg? WOW alltså! Solen lös från klarblå himmel, poolen glittrade och drömmarna flödade. Vi åt god lunch på vårt "favoritlunchhak" Prästgatan efteråt som äntligen öppnat igen. Jag har i sommar inte haft lust att lyssna på så mycket men nu har nyfikenheten och vetgirigheten kickat in så jag har lyssnat på poddar och skissat på min visionboard.
Tips på några poddar:
Jenny Dinovi och avsnittet med Sofiah Thom som gav mig påminnelsen om att börja i strukturen.
Så in i själen med Johan Stierstedt – om bristen på andlighet, samtal och psykoterapi. Det påminde mig om mitt varför – att få människor att må bättre, göra sin grej och jobba smartare tillsammans! Vikten av att hitta sig själv, gå djupare, se till helheten och inte bara plåstra om symtomen. 
Sommarpratet med handelshögskolans rektor Lars Strannegråd om vikten av att människor blir mänskligare när maskiner blir smartare. Det gav mig vatten på min kvarn, luft under vingarna och nya idéer kring vikten av besjälade platser och mer konst i våra liv för att möta tiden vi lever i. Frågor jag arbetat med i nästan hela mitt yrkesliv. 

Reflekterat: Jag har haft planeringsmöten med mig själv där jag flödesskrivit för att docka an i min vision och mission. Jag skapat idéer till det som vill skapas i höstens alla projekt. Jag har haft uppstartsmöte med Johanna inför höstens Framtidens Processledare som snart startar. Det pirrar i magen av liv och vi har öppnat för nya möjligheter. 29 aug kör vi igång med digitala breathworks igen. Välkommen ska du vara till både breathwork och Framtidens Processledare - det finns några platser kvar. 

Integrerat: Jag har gett mig små pauser för att känna in mina beslut inför hösten. Jag har skapat tydliga listor, rensat mitt skrivbord, min mailkorg, garderob och kök. Ja, det känns viktigt att det är rent på alla ställen. Och att "döstäda" inemellan är för mig ett sätt att integrera det jag vill se mer av. Innan det nya kan ta plats måste det gamla bort.

AnnaLinton-4188jpg

Kvar på min kickofflista är att se över min teknik och arbetsmaterial; sälja det som inte längre skapar värde och investera i nytt. Det blir en ny dator och en ny telefon. Känner att det är riktigt viktigt att skapa sig bra förutsättningar för att kunna briljera och göra min grej. Har många roliga inspelningar att göra i höst och en liten studio ska skapas. Jag ska även uppdatera min budget – både energi och pengar. Jag ska skapa en lista över människor jag vill jobba med. Skulle kunna namnges som ett CRM eller säljstruktur men jag ser det mer som commuity buildning och serving. Det blir fokus för kommande veckor.

Struktur, vila, god mat, kalla bad och rörelse är mitt fokus hösten. Ge min kropp de allra bästa förutsättningarna för välmående och livsnjutning. Lägga en bra grund för kvinnan Anna 2.0. Har du sett Stutz på Netflix? Se den! Han förklarar Livkraftens pyramid så bra och jag skrev om den i ett inlägg i vintras.

Hur kickar du igång dig själv? Ge gärna dina bästa tips!
Välkommen hösten 2024! 

Allt gott,

Anna  

AnnaLinton-5315jpg