Kvartalsbokslut Q1

Det har blivit dags för ett kvartalsbokslut. Vi lägger Q1 bakom oss och jag bjuder in oss till en stund av reflektion. Haka på om du vill! Ja, vi lägger en fjärdedel - 1/4 - av år 2024 bakom oss. Känn in det. Våren avlöser vintern och kalla bad i havet byts snart ut mot vitsippehav. Jag kikar på mitt årsbokslut från årets start, känner in min MISSION jag satte för året och ger mig en stund av reflektion för då, nu och sen. Ca 30 min, ett papper och en penna.

Vitsippa Annajpg

Jag börjar med 5 min tyst meditation och hjärtandning. Andas in och ut på 5, lägger handen på hjärtat och lägger fokus på det som gör mig tacksam. Det hjälper mig att komma djupare i min kropp och förankra mig med min intuition, livskraft och sanna essens.

För reflektion använder jag en metod som heter BEHÅLL -  KASTA - SKAPA. Det är en enkel och tydlig metod som funkar fint för att utvärdera det mesta - projekt i arbetet eller livets alla processer. Ta fram pappret och gör tre kolumner med rubrikerna:
Behåll: Här skriver du vad du vill behålla från Q1. Vad är du tacksam, stolt över och vad vill du ta med dig in i våren?
Kasta: Här skriver du vad du vill kasta. Beteenden, vanor, rutiner som inte längre tjänar dig.
Skapa: Här skriver du vad du vill skapa nytt, vidareutveckla eller förfina. Vad längtar du efter, ja vilka frön vill du plantera denna vår?
Intention: Skriv din intention för det kommande kvartalet som får sätta guldramen runt kvartalsbokslutet. Bryt ner till månader om du så vill.

Vitsippehavjpg

Min mission för 2024 är styrka och intentionen för månaden april är att balansera mellan styrka och stillhet. Jag börjar väcka kroppen till liv efter min operation i mars och ser fram emot att få bada i havet igen och snart byta ut de kalla baden mot vitsippehav. Jag känner pirr i magen inför  roliga uppdrag, styrketräning, härliga roadtrips, montera ett nytt kök på Kullen, gallopera på stranden med vinden i håret, sticka fingrarna i jorden, sjunga i kör och leda breathwork på PACE i Varberg. Jag kommer att leda tre klasser i NTB, Neurotransformativ Breathwork i vår. En andningsmetod som utvecklar på djupet och som får oss att nå mål vi trodde var omöjliga. Klasserna är 1,5 timma och startar 14/4. Bokas här. Varmt välkommen! 

Vitsippa fokusjpg

Skapa dig en härlig vår och njut allra mest av nuet!

Anna